Yvonne Witter – 100% leven: Levenslessen van honderdplussers (uitgeverij Epo)

“Niet klagen, bezig zijn en drie radijsjes per dag eten”. Het zijn slechts drie van de vele tips die meer dan twintig honderdplussers met ons delen in het mooie ‘100% leven’. Auteur Yvonne Witter is sociaal-gerontoloog, en richt haar aandacht vooral op de ouder wordende mens. Als adviseur bij Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg houdt zij zich dagelijks bezig met thema’s als dementie, eenzaamheid, burgerinitiatieven en wooninnovaties.

Wil jij graag dit topboek winnen? Ons Recht kan 5 exemplaren gratis uitdelen!

Interesse? Stuur dan je naam en adres naar:
lbc-nvk.communicatiedienst@acv-csc.be en vermeld in je e-mail dat je graag kans maakt op één van de te verloten exemplaren.
Mail ons niet later dan 10 december 2018 aub.