De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelonsrecht@acv-csc.be, ten laatste op 10 december 2018. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Ons Recht, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 20 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online: bit.ly/wedstrijd-OR.

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘NIEMAND WIL EEN KLOTEJOB’. M.R. werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 20 euro. Proficiat!

We konden ook 5 exemplaren verloten van de boeken ‘Menselijke grondstof. Over leven op de bodem van de Europese arbeidsmarkt’ (Herman Loos, Uitgeverij EPO) en ‘Achter tralies’ (Hans Claus, Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts). De onschuldige hand deed ook nu haar werk. Van het eerste boek gaan er exemplaren naar U.B. uit Diepenbeek, K.M. uit Zwijndrecht, A.V. uit Ninove, N.N. uit Kessel-Lo en M.H. uit Grobbendonk. En het tweede boek is gewonnen door E.K. uit Zwalm, C.B. uit Deerlijk, S.C. uit Aalter, H.F. uit Zoersel en A.M. uit Arendonk.
Veel leesplezier!