Maak kennis met Yazan, een doodgewone Syrische twintiger. Aan zijn zorgeloze bestaan als student in Aleppo, waar hij opgroeide in een welgestelde familie, komt abrupt een einde wanneer de Syrische revolutie uitmondt in een bloedige burgeroorlog. Volg Yazans hallucinante vlucht die via Turkije, Griekenland, Italië en Zweden uitkomt in België, waar hij hoopt op een leven zonder angst.

Wil jij graag dit topboek winnen? Ons Recht kan 5 exemplaren gratis uitdelen!

Interesse? Stuur dan je naam en adres naar lbc-nvk.communicatiedienst@acv-csc.be en vermeld in je e-mail dat je graag kans maakt op één van de te verloten exemplaren. Veel succes!

In Ons Recht van juni konden we 5 exemplaren van het boek ‘De grote pensioenroof’ (Kim De Witte, uitgeverij EPO) wegschenken. Heel wat lezers toonden interesse voor dit boek. De onschuldige hand trok deze mensen als winnaars:
A.D.T. uit Erpe-Mere, J.D. uit Brugge-Sint-Andries, W.W. uit Zarren, E.W. uit Sint-Niklaas en A.S. uit Arendonk.
Veel leesplezier!
De redactie van Ons Recht.