Uitgaanstip: Magritte: Atomium meets surrealism

Vijftig jaar na het overlijden van René Magritte, internationaal bekend en icoon van het Belgisch surrealisme, brengt het Atomium een unieke hommage aan Magritte. Enkele van zijn meest prominente en spraakmakende werken worden tot leven gebracht. Deze werken, tot decors verwerkt en ontrafeld, laten de bezoeker op een visuele manier kennis maken met de surrealistische wereld van René Magritte.
Beleef, interpreteer en onderga de surreële wereld van één van de grootste kunstenaars van België. Maak kennis met de verborgen boodschap achter de kunstwerken, ontdek buitengewone decors en geniet van de meesterwerken van René Magritte.
Een aanrader voor jong en oud en zeker niet te missen! Deze expo loopt nog tot 10 september 2018

Waar moet je zijn? Atomium, Atomiumsquare B-1020 Brussel (Laken)

Meer info: 02 / 475 47 75  http://atomium.be