Snapshots – Stop The Killings voert actie

Sociale bewegingen en activisten in Colombia, Guatemala en de Filipijnen zijn het slachtoffer van voortdurende staatsrepressie. Brede delen van de bevolking ondergaan hetzelfde lot. Om hun strijd voor rechtvaardigheid te steunen organiseert het platform Stop The Killings zoals ieder jaar een actie, naar aanleiding van de Internationale dag van de Mensenrechten. Stop The Killings is een mensenrechtencampagne van vakbonden en niet-gouvernementele organisaties.
Afspraak op maandag 11 december vanaf 17.30u in GC De Markten (Oude Graanmarkt 5, Brussel) voor een korte receptie. Op het programma staat niet alleen een getuigenis van Tinay Palabay, secretaris-generaal van de Filipijnse mensenrechtencoalitie Karapatan, maar ook een voorstelling van de nieuwe richting die de campagne Stop The Killings zal inslaan vanaf 2018.
Afsluiten doen we met een korte actie aan het treinstation Brussel-Centraal. Daar zullen we rond 19.30u een symbolische actie houden om de vermoorde en verdwenen mensenactivisten uit het Zuiden te herdenken. Zorg dat je erbij bent!
Kijk ook op www.stopthekillings.be