Feest van de Solidariteit op 16 en 17 september in Bredene

Ben jij ook iemand met een groot sociaal engagement? Ben je begaan met onze samenleving en waar die naartoe gaat? Heb je een hart voor vakbonden, verenigingsleven, mensen in armoede, vluchtelingen, mensen zonder papieren en anderen in nood? Ben je je bewust van het feit dat ieder mens kan helpen om een steentje of een steen te verleggen in de rivier, zeker in samenwerking met anderen?

Dan is ManiFiesta, het jaarlijkse Feest van de Solidariteit, de geknipte bestemming voor jou. De editie van dit jaar wordt gehouden op 16 en 17 september, opnieuw in de kustgemeente Bredene. Dit volksfeest is heel divers. Je kan er terecht voor live concerten, een boekenbeurs, debatten, comedy, films, lekker eten en zoveel meer. En natuurlijk om een heleboel andere mensen te zien en te ontmoeten die, met heel uiteenlopende achtergronden, mee ijveren voor een warmere samenleving die genoeg kansen geeft aan iedereen.

Meer weten over het programma? Surf dan naar www.manifiesta.be