Uitwisselingsavond over Cuba op woensdag 7 juni

In het Bondsgebouw van de LBC-NVK (Sudermanstraat 5, Antwerpen) is er op woensdag 7 juni een avond om uit te wisselen over Cuba. De avond start om 19.00u.

Cuba spreekt bij veel sociaal geëngageerde mensen tot de verbeelding. Een eiland dat koppig zijn eigen koers vaart en waar een uniek sociaal experiment al meer dan 50 jaar aan de gang is. Het thema roept alleszins vragen en tegenstrijdige meningen op.

In oktober 2016 reisden 20 LBC-NVK’ers naar Cuba. Ze voerden gesprekken met mensen in bedrijven, vakbonden, ziekenhuizen, scholen. Het werden twee boeiende weken. De Cubareizigers willen graag hun ervaringen in en bedenkingen over het land delen met een breder publiek. Bij een mojito en samen met hun mooiste foto’s gaan ze in gesprek over Cuba vandaag, en hoe de aanpak daar ook relevant kan zijn voor onze samenleving, onze economie en de plaats van werknemers daarin.

Heb je zin om te komen? Van harte welkom! Geef vooral even een seintje via Lbccuba2014@gmail.com.