Sinds corona is telewerk wijdverspreid. De grootste corona-opstoot is intussen een beetje gaan liggen. Tijd om het hybride werken als nieuwe werkrealiteit grondig onder de loep te leggen. Daarom organiseren de VUB, de UCL en de UNamur een onderzoek om een duidelijk beeld te schetsen van de voordelen en uitdagingen van hybride werkvormen met betrekking tot welzijn, productiviteit en energieverbruik.

Hoe ervaar jij het? Welke voor- en nadelen ontdekte jij de voorbije jaren? Hoe wordt er bij jou op het werk mee omgesprongen? Ben je nog steeds volop aan het thuiswerken of staan jij of je werkgever intussen wat meer op de rem? Hoe ziet jouw werkweek eruit? Pendel jij dagelijks naar kantoor, werk je het vaakst van thuis uit of iets daartussenin? Wat je routine ook is, laat het zeker weten aan de onderzoekers. Zo helpen we samen de complexe realiteit in kaart te brengen. Dat is altijd een goede basis om nadien in overleg doordachte afspraken op te grondvesten.

Klik hier om naar de bevraging te gaan