Wil je werken aan je loopbaan? Dan heeft ACV Puls de komende weken heel wat workshops klaarstaan om daar een handje bij te helpen. Voor ACV-leden is dit aanbod helemaal gratis. Neem een kijkje op www.loopbaanontwikkeling.be voor meer informatie.

Infomoment | 19 september

Tijdens dit webinar leer je in een half uurtje wat de individuele loopbaanbegeleiding van ACV Puls voor jou kan betekenen.

Kiezen voor de zorg | 20 september

Overweeg je een tweede carrière in de zorg? In een anderhalf uur durend webinar zetten we de mogelijkheden voor jou op een rij. Achteraf kan je met een loopbaancoach je persoonlijke situatie bekijken.

Visibility | 26 september

Tijdens dit webinar leer je hoe je jezelf beter zichtbaar maakt op het werk. We geven je tips waardoor je voortaan meer betrokken wordt. Daarna kan je met onze coaches jouw ‘plan van aanpak’ bespreken.

Driedaags loopbaantraject in groep | 29 september

Tijdens deze driedaagse workshop leer je jezelf beter kennen. Je brengt je eigenschappen en competenties in kaart en ontdekt welk werk en omgeving best past bij jouw persoonlijkheid.

CV en motivatie | 5 oktober 

Een webinar van een uurtje waarin je leert om een wervend cv en een sterke motivatiebrief op te stellen. We kijken met plezier je ‘schrijfsels’ na en bespreken wat je er nog aan kan verbeteren.

Inschrijven voor deze workshops kan via de site www.loopbaanontwikkeling.be of door de QR-code te scannen.

Wil je meer weten over wat het loopbaancentrum je te bieden heeft? Je kan ons altijd contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo ontdek je meteen of je met je vraag bij ons aan het juiste adres bent. Maak een afspraak hier.