In aanloop naar het Congres #TijdVoortijd laat ACV Puls in een podcastreeks uiteenlopende praatgasten aan het woord rond het thema ‘tijd’. In aflevering 6 komt Tom Herrijgers aan het woord, ondernemer en CEO bij Loop’D & Marbles. Tom vertelt in de podcast hoe hij tegen tijd aankijkt. Hij gelooft sterk in eigenaarschap geven aan werknemers en laat zijn medewerkers onbeperkt verlof opnemen.

Hoe dat precies werkt, legt hij mooi uit in de podcast. Hij vertelt ook over hoe hij met zijn drukke agenda als CEO, communicatiedeskundige, coach en motivational speaker zelf wel eens botst tegen de limieten van de combinatie werk – privé. Surf snel naar Soundcloud of Spotify, waar je ook de vorige afleveringen van de interessante podcast terugvindt, met o.a. tv-maker Joris Hessels en muzikant-acteur-schrijver Wannes Cappelle.

www.hetacv.be/pulspodcast