Laat je stem horen in je lokale Puls Café

Volgend jaar, op 23 en 24 november 2023, houdt ACV Puls haar vierjaarlijks congres. Deze keer is het thema ‘tijd’. Het is een onderwerp dat iedereen aanbelangt en waar iedereen wel op één of andere manier mee te maken heeft – niet in het minst op het werk.

Veel werknemers worstelen met ‘tijd’. Heel wat vragen van leden draaien op één of andere manier rond dat thema. Te weinig tijd om werk en gezin te combineren. Steeds meer tijdsdruk op het werk. Overuren die niet vergoed worden. De vervaging tussen werk- en privétijd. En misschien heb je zelf nog wel een andere ervaring met ‘tijd’. Dat willen we dan graag van je horen.

In aanloop naar de congres horen we graag van jou hoe jij ‘tijd’ ervaart. Waar bots jij op? Waar worstel jij mee? Hoe pak jij het aan? Hoe krijg jij grip op je tijd?

Om dat te weten te komen, organiseren we in heel Vlaanderen Puls Cafés. De invulling ervan ziet er in alle regio’s een beetje anders uit. Soms nodigen we een comedian of een improvisatiegezelschap uit. Op andere plekken vergasten we je op een gezellige brunch. Maar altijd maken we er een gezellige bijeenkomst van waar we jou aan het woord willen laten over ‘tijd’.

Zo bepaal jij mee waar het op het Congres over gaat en geef je mee richting aan de ideeën die we na afloop van het Congres meepakken naar de onderhandelingstafels met werkgevers en politici.
Dus haast je naar je lokale Puls Café! En breng meteen ook collega’s, vrienden en familie mee. Want ook hun mening is van belang.