De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelonsrecht@acv-csc.be, ten laatste op 30 juni 2019. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Ons Recht, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 20 euro.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online: bit.ly/wedstrijd-OR.

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘ALS VERKIEZINGEN IETS ZOUDEN VERANDEREN, WAREN ZE ALLANG VERBODEN’. E.V. uit Roeselare werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint een boekenbon van 20 euro. Proficiat!

We konden ook 4 exemplaren verloten van het boek ‘De Buik van Brussel’, geschreven door Lucas Catherine en uitgegeven bij EPO. De onschuldige hand lootte de winnaars uit de inzendingen. M.H. uit Wondelgem, M.K. uit Bornem, L.S. uit Gingelom en T.W. uit Overijse krijgen een gratis exemplaar van het boek toegestuurd.

Veel leesplezier!