De puzzelpagina kan je niet digitaal invullen. Je kan ze onderaan dit bericht wel downloaden.

Stuur je antwoord op de prijsvraag naar puzzelonsrecht@acv-csc.be, ten laatste op 28 februari 2019. Of stuur een briefje met de oplossing, naam, adres en lidnummer naar Ons Recht, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen.

De winnaar ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van 20 euro.
Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Dit reglement vind je hier online: bit.ly/wedstrijd-OR.

Prijsvraag

De oplossing van de vorige prijsvraag was ‘MENSELIJKHEID IS DE HOOGSTE DEUGD’. E.V.L.. uit Belsele werd door loting uit de juiste antwoorden getrokken en wint de boekenbon van 20 euro. Proficiat!

We konden ook 5 exemplaren verloten van het boek ‘Hedendaagse Anti-verlichting’ (Uitgeverij EPO). De onschuldige hand trok een aantal winnaars uit de inzendingen. De winnaars zijn P.V.G. uit Borsbeek, N.F. uit Bouwel, R.D.B. uit Gent, H.G. uit Tielt en C.B. uit Ganshoren. Heel wat interesse was er ook voor het fijne boekje ‘Gekonkelfoes in organisaties’. Daarvan gaat een gratis exemplaar naar C.D. uit Deurne, A.P. uit Heffen en M.G. uit Oudsbergen. Veel leesplezier aan alle gelukkigen!