Word je graag verpleegkundige of zorgkundige?

In het schooljaar 2018 kan opnieuw een groep werknemers uit paritair comité 330 (ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuisverpleging, autonome revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra, diensten voor het bloed/Rode Kruis en beschut wonen) met behoud van loon beginnen aan een volwaardige opleiding tot verpleegkundige (HBO5 of bachelor) of zorgkundige.
Wie aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet kan zich kandidaat stellen voor het opleidingsproject. Ook vanuit ondersteunende, logistieke of administratieve jobs kan je kandidaat zijn. Tijdens je studieperiode loopt je arbeidsovereenkomst gewoon door en behoud je het normale loon. Het project regelt voor de werkgever financiering voor vervangende tewerkstelling terwijl jij de opleiding aan het volgen bent.
De LBC-NVK zet zich als actieve vakbond in de non-profit sterk in voor dit positieve opleidingsproject. Kwalitatieve zorg, genoeg zorgpersoneel en kansen voor iedereen vinden wij erg belangrijk. Vrijwel alle afgestudeerden kunnen snel aan de slag. Een fantastisch resultaat!

Je kan tot 2 maart 2018 je kandidatuur stellen om mee te doen aan dit opleidingsproject. Dat moet gebeuren bij het Intersectoraal Fonds voor de Gezondheidsdiensten (IFG). Je kan je kandidatuur e-mailen naar Ifg-finss@fe-bi.org
Schrijven kan naar IFG, Sainctelettesquare 13-15, 1000 Brussel (de postdatum telt). En ook faxen is mogelijk, via het nummer 02 / 227 59 75.

Met vragen kan je aankloppen bij de LBC-NVK-afgevaardigden in jouw instelling of bij het LBC-NVK-secretariaat in je buurt.
Meer over de voorwaarden en andere info lees je hier:
https://wittewoede.be/nieuws/wil-je-graag-een-diploma-verpleegkundige-zorgkundige-halen

Foto: Eigen foto